Lite tankar kring natten. Natten krånglar till lite tankar.

Jag har undrat hur man gör, hur man lever, hur man känner, hur man ler, när man inte har något. Men nu orkar jag inte vara deprimerad. Vet ni vad jag tänkte på idag, när jag gick runt bland alla människor där jag var? Vart alla kommer ifrån. Har alla en mamma, en pappa, en syster, en bror, en moster? Har någon en tånagel, en tumme? Gick jag förbi en man som alltid har känt sig som en kvinna i hela sitt liv? Gick jag förbi en kvinna som mördat sin man med en kniv idag? Gick jag förbi en vän idag? Såg jag en kvinna och en man hålla hand idag? Såg jag en man som kämpat i hela sitt liv med cancer? Såg jag ett barn som har förlorat sin mamma? Såg jag en kille försöka haffa på en tjej som inte ville ha honom? Vad har jag egentligen sett idag? Fuck vad lite man vet om allting. Du går runt, men du ser inte känslan bakom allt du faktiskt ser. Du ser inte vad den andre vet. Vad den andre kan ha varit igenom. Jag älskar faktumet att ingen är lik den andre. Jag som tjej, ogillar andra tjejer som inte känner att de får ta en plats och är lik alla andra tjejer. Tjejer som inte kan visa sin självständighet. Tjejer som gör sig dummare för att andra ska se upp till att detta, ja, detta är en riktig tjej som man måste ta hand om.

She ain't go no brains, just ass and titties.

Ingen tjej ska behöva tas hand om. It's pathetic. Jag vill att tjejer ska visa vad de går för. För om det är en sak jag har lärt mig. EN sak. Är det att kvinnor hela fucking tiden tjatar om hur mansdominerat denna värld är. I promise. Det beror inte på männen. Kvinnor hatar kvinnor mer än vad män gör.

Deal with it.


Innan du klagar på att män är douchebags, take a look in the mirror. Killar stöttar varann helhjärtat igenom allt.

Broes before hoes.

Tjejer vet inte vad det betyder. It's all about jealousy. Och mycket mer. Stötta the next istället för att peka finger och säga "you take your own shit and go". Jag vill inte hata för mycket (det är tydligen det jag gör to be real), men jag är så fucking trött på tjejer som klagar på killar och tjejer och att allt är så mycket lättare för killar och hur tjejer alltid blir kritiserade och på hur auktoriteten alltid förminskas när en tjej har en maktposition och på hur allting är så himla mansdominerat.

Killar är så mycket lättare bara. Less complicated.

And I fucking love it.

Det är nog därför jag antagligen är mer som en kille personlighetsmässigt. Complicated is overrated.
Jag ska på kryssning i morgon. Hur det här hände, vet jag inte. Så om jag inte hinner blogga innan jag åker i morgon (I probably will), så kanske jag säger "I'm back" på torsdag. Om inte, ses vi på fredag with the updates.

L

A fools shame

Vet inte hur mycket jag har missat idag. Men jag skulle vilja påstå att jag har missat väldigt mycket. Två timmar av ens specifika liv är väldigt mycket. Hade jag valt att göra något annat de här två timmarna, så hade kanske min tankeförmedling varit totalt annorlunda än om jag hade sovit. Om jag hade valt att inte svara, kanske det hade slutat annorlunda. Om jag hade valt att svara, eller att helt enkelt se åt andra hållet. Om jag hade sovit på saken, om jag hade sett men inte vågat. Om jag hade gått förbi. Om jag inte hade sovit. Om inte det hade funnits. Det ska alltid finnas en massa "om" men aldrig några efterscener där man får reda på att dessa "om" var onödiga. Jag jag är en sådan efterscen. Speciellt i detta sammanhang. Jag kan förstå varför du tänkte efterscen. Jag blir arg. När jag tänker på hur detta har tagit på mig, när det i princip var det mest absurt onödiga jag har varit med om. Comfort zones. Att sträcka sig ur dessa, ett steg ur din bekvämlighet. Fuck no. Det är inget jag klarar av. Jag tror det tär på mig mer eftersom att jag faktiskt gillar vem jag är som person, och att jag inte klarar av att se förändringen jag måste göra för att förändra mig. Förståeligt? Jag gillar mina comfort zones. Jag gillar dom väldigt starkt. Ska nog aldrig ruinera det och försöka ta mig steget ur dessa. Fuck no. Gjorde det en gång, och inte sker det igen. Laterz.

"Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.".

L

Make it in the game.

Jag gick upp idag. Tom. Vankade av och an. Pretty tom. Jag funderar faktiskt på att inte ha den här bloggen anonymt, känns pretty lame. Men om jag flyttar så ska jag oanonymisera den. Om ni förstår. Nu gör jag ingenting av vett except musik. Lyssnar för tillfället på Mac Miller - Winner. Den passar inte riktigt mitt mode to be honest.

L

RSS 2.0