It's a buzz. Only a buzz in my ear. In the air.

Klockan är cirka klockan fem, och jag kan inte sova. Inte konstigt längre. Men jag orkar inte vara uppe såhär sent, det får mig att tänka. Jag har lärt mig att det är skadligt att tänka för mycket. Förut när jag INTE hade såhär mycket fritid över, så tyckte jag att det verkade dumt. Hur kan det skada att tänka för mycket? Det ska ju vara bra. Well believe me. Det har sina för- och nackdelar. Fördelarna är väl that it's fun när du tänker på något du längtar efter, eller när du vet att du har något. Något. Jag har inget roligt jag längtar efter. Eller jo, det har jag, men inget konkret. Allt är abstrakt. Man har önskningar och drömmar, och dessa vilar på andra pelare och faktorer du behöver eller som du ska ta dig igenom. Då är det inte lika kul att tänka på det abstrakta. För du vill att allt ska gå rätt. Och man har den där gnagande känslan inom sig hela tiden om man tänker för mycket. Man måste vara sysselsatt för att inte tänka alls. Jag förstår människor som har en saknad, men som sysselsätter sig med jobb eller vissa specifika saker (hobbyn) för att fylla ut tomrummet. Fylla ut det som saknas eller det man inte vill tänka på. Nyligen fick jag en fråga, och minns inte vem den var ifrån, och den frågan var "när känner du dig mest deprimerad?". Hade man ställt mig den frågan under sommaren hade jag inte kunnat svara. Men nu vet jag att det är på natten.

Jag brukar undra vad andra människor har för drömmar. Vad är en dröm? Att bli rik? Att bli lycklig? Att bli chef? Att leva? Att få sin dröm/kille/tjej? Jag undrar verkligen. Och jag vill veta människors drömmar för att veta. För att förstå att drömmar finns på riktigt. Jag vill även veta varför man drömmer om just det. Blir man lycklig av pengar? Blir man lycklig av att bli chef? Jag har alltid kopplat drömmar med lycka, dock finner jag ingen lycka i att bli tillsammans med den där killen man alltid velat ha.

Jag tror på den egna lyckan. Jag tror man bringar sig sin egen lycka. Inte att en annan människa ger dig din lycka. Det går inte ihop hos mig. Men det kanske bara är för att jag alltid vill vara oberoende av andra? Jag önskar alla tjejer var oberoende av andra.

Jag ogillar att se tjejer klängiga. Jag ogillar att se tjejer alltid luta sig mot andra. Nu menar jag inte alla, men det tenderar mer hos tjejer än killar. För jag har märkt att det nästan är tabu för tjejer att vara självständiga. "Killar gillar tjejer dom kan ta hand om" hör man ofta. What the fuck? Sånt där doesn't make sense för mig. Verkligen inte. Kan inte du som tjej, ta hand om dig själv? Yani, jag undrar bara.

Ser ni, det är såna här tankar som kan snurra runt mitt huvud denna tid. Well, Ellen börjar snart. Peace out.

L

#SWAG

Så fucking tunga. Cypress Hill. Whoa. Lyssnade inte mycket på dom before. Men nu när jag har börjat... It's some dope shit. Jag älskar att upptäcka ny musik. Klart man vet vilka Cypress Hill är, men det mesta man har lyssnat på från dom är "Jump Around"-låten. I alla fall jag. Den låten är tung and all that, men deras andra grejer... Let me say it again: Whoa. Lyssna på den här, jag har fastnat. Hooked y'all.

Cypress Hill - Ain't Going Out Like That.


L



#Shutthefuckingfuckup.

What's up? Jag har inte kört på updates, and it's okay. Som jag skrev från första början, den här bloggen handlar bara om att skriva av sig, have fun with it, inte att uppdatera varje dag om inte jag känner the need eller orken att göra det.

So today ska jag och N, kanske N2, till K and just chill. Do nothing or everything. Vi ska titta på film I would think. The usual. Finally, skolan börjar nu i oktober, hålla mig sysselsatt is the shit! Orkar inte sova åtta på morgonen och vakna fyra på kvällen, and then do the same thing over again. It's chill, men really not. Inte i en längre period.

And ville bara dela med mig. People are shit. Inte alla, men jag skulle tippa på majoriteten. Hur mycket hope & faith man än har, att det nog måste finnas människor där ute med respekt och viljan att vara good people, så bevisar omgivningen dig helt fel all the time. Ska man lägga hope & faith på hyllan kanske? It might be time. Det cirkulerar så mycket onödigt, som hade kunnat försvinna, if people only kept their fucking mouth fucking shut. Hur kan man inte hålla sin mun stängd? Just asking. Mina vänner som är absolut closest D, K & N2, har jag fullaste lojalitet till, skulle aldrig in my entire life öppna min mun och prata om dom behind their backs. Den dagen jag gör det har jag gjort mig själv besviken. Då håller det på att gå utför för mig. Lojalitet och ärlighet är det enda jag skulle kunna kräva av mina vänner. Men lucky me, är det inget jag behöver kräva av mina closest friends, det är redan inpräntat hos dom. För dom ser den bilden jag ser, och vi följer våra principer. It doesn't mean that we see eye to eye med allt, egentligen ingenting haha, men it always works.

Jag har även lärt mig att människor alltid snackar a shit load of shit. "Varför snackar alla mina vänner bakom min rygg?", "Jag vill ha vänner jag kan lita på.". Vem vill inte? Men kom ihåg att dina ord reflekterar dig själv. Är du inte en sådan person som kan göra detsamma, how the fuck ska du önska dig liknande vänner? Think about that.

Förresten.




L

G's up, hoes down.

Jag har inte så mycket för mig. Sitter på min balkong och dricker te med en cigg i handen. Det är så mysigt, you wouldn't even know. Orkar nog inte skriva så mycket just nu, jag sov ganska dåligt. Jag har vänt på mitt dygn. It's fucked, yet again.

Förresten.



L

It's saturday, yep yep love my day

What's up thugs? Hade inte planerat något inför dagen, men Mr. J called me och det blir tydligen en chillnight hos honom med några väldigt få. It's on. Tror det är en sån här kväll jag behöver to be honest, sådär chill and just taking it easy, samtidigt som man flippar lite grann. Med lite dricka and som people you always have fun with. Vad ska ni göra denna lördag, think about that. Och igår, what did I miss?

Igår träffade jag bara några välkända ansikten, vi tog det lugnt. Sen åkte några hem, andra gick och klubba och jag åkte hem tillslut. Det var nice to see everybody tho! Jag pratade med D i telefon igår, och jag sa till henne att jag var stolt över mig själv! Första gången jag var nära en klubb och bestämde mig för och åka hem, believe me, it doesn't sound like me. Under den här sommaren har jag gått under ett namn: Alkoholisten. Och det är faktiskt sant. Jag har druckit mig igenom sommaren, and it was worth it. Hade en galen sommar detta år. In a whole other way. Sen var jag ute varje dag almost, partying or just... Drinking. Men it's a bad haaabbbbiiit. So, nu när man får mer ansvar under hösten, chillax. Men igår i alla fall, I was proud.

Mos Def (king) - Sex Love & Money.


Trevlig helg. It's L. :)

Congratz!

Grattis på födelsedagen! Hope you had a great day. You deserved it vackraste R!

See ya, don't wanna be ya. Alltså. Jag ska sova.

L

Utan att ha sovit, så ja. Det är lite zZZzz här. Okej? Musik. Ah.

Ja. Har inte sovit sen last night, jag som posted en good night song också, fuck! Utan att ha haft något bättre för mig, så har jag lyssnat på musik och checkat some stuff, tittat på tv and all that shit. Är så röksugen också. Goddammit!

Men nu när jag har lyssnat på min musik, så har jag bestämt att jag nu är trött på mig själv. I mean, har sagt att jag ska ladda ner så mycket musik att mitt huvud glömmer bort allting, blir totally confused och glömmer where to start and who I'm going with. Jag älskar musik, så ibland blir det lite för mycket musik in my head, så jag glömmer allt. Men nu gjorde jag en lista (ja, nio på morgonen) om vilka jag fucking ska fixa ner först innan jag ens tänker på andra artister. Got it?! Inga förvirringar. Artisterna på listan är allt som behövs för att komplettera det som saknas i mina musiklistor. Har liksom låtarna från artisterna men inte alla album/mixtapes, och jag collectar album/mixtapes nowadays, annars är jag inte nöjd. Det är 2011 baby.

Here it goes! My fine ass list. Om man känner igen något från listan som man vill uforska, så ska man ladda ner! Kanske finns något you might like, eller så kan man kolla upp dessa själva om dom är okända. You might be amazed, kanske visar sig vara något för dig?

1. Fixa ner alla J. Cole mixtapes.
2. Ladda ner Bon Iver. --> Lyssna på Theophilus London, hot or not? Även fixa ner Cupid.
3. Alla Tyler, the Creator album ska laddas ner och lyssnas på.
4. Fixa ner Tupac albums.
5. Fixa Dr. Dre/Snoop samtidigt (dvs. utöver albumen i datorn).
6. Jay-Z's resterande tre album jag ej laddat ner än.
7. Drakes lista behöver uppdateras! Även Busta Rhymes!
8. Rick Ross, the boss!
9. Lil Wayne något? Except Carter 4?
10. Får lyssna på The Game lite mer, feel the new album.
11. Old School shit! Errthing going down (Montell Jordan, Adina Howard, Marvin Gaye, Kool & The Gang, Grandmaster Flash and The Furious Five, Sugar Hill Gang). Here I come!
12. Lite dancehall kan fixas här (Vybz Kartel nya, Collie Buddz m.fl.).
13. Övrigt. Om inget mer hiphop jag vill ha just nu kommer med på listan, så kan jag köra med lite indieshit. The Killers och The Kooks (alla album). Death Cab For Cutie, Postal Service, lite Panic! ATD. FALL OUT BOY! We'll see om man kommer på fler.
14. Next scene: Underground hiphop. Allt från Vinnie Paz, Immortal Technique till Dilated Peoples. Alla album ska downloadas!

That's the shit. Observera att man inte ska ladda ner underground hiphop om man har svårt för grov hiphop redan från början. I alla fall inte Vinnie Paz.

L

Biiizzzzaaarrr

Kom precis hem efter en chillkväll. Körde lite OZ med en kompis och sådär, sen åkte vi till MC med några andra kompisar. Jag har inte gjort så mycket lately, mest vaknat, chillat and then rolled around, just to sleep again. Nu har jag märkt att jag har för mycket tid för mig själv. Time to get busy. Jag fick äntligen reda på att jag börjar skolan i oktober! Feels great. Håller mig sysselsatt i två månader till vidare, sen måste jag ansöka om att börja skolan igen i januari. When I'm done, I'm hittin London baby. Ska kännas skönt to finally get to another country with other people och ett helt annat mode. Jag är så trött på Sverige. Man behöver ett fint ombyte you know. Har inte så mycket mer att skriva today to be real, tror jag ska lägga ut en låt and then try to get some sleep. Psych, no sleep. Ska försöka kolla om det finns någon film on TV. Men jag ska inte snacka för mycket, always say one thing and then go do another. Men if I stay true to my word today, godnatt! If not, catchya in a sec. :)

Here's a good night song. Från albumet "Watch The Throne" med The Throne (Jay-Z & Kanye West). Got to love it. Låten heter "Gotta Have It".


Många som säger att det här albumet är overrated. Lyssna här. It isn't. Men man måste erkänna att det tar tid för alla låtar att fastna, och lite längre tid för dom att digga. Men jag älskade albumet right from the start. Kanske för att Kanye West är min blivande man? I wouldn't know. Men den är tung. Check it out om ni orkar.

L

#

L

They waited for him to get his two little angels back

People make me wonder. Människor har ingen värdighet i den här världen, even though it's about respect. What the fuck? Nu handlar det inte om er, det handlar om dom. Och dom finns inte längre.

Just... Please, learn from this. Every heart där ute and every soul. Ta inget för givet.

Tupac - Changes


That's just the way it is. Things will never be the same.

L

Forbidden and guilty pleasure, what are the odds?

Jag har ingenting emot homosexuella. Jag vet inte varför jag har funderat mycket på det där, men jag tänkte bara på det. Jag och mina female friends (höhö) brukar joke around ni vet, röra varann lite här och var, sen garvar vi och kallar varann för lesbos efter att ha tagit på någons tits just for fun. Let me just start with... Jag är den största lesbon som finns. Haha, dom som vet om att det här är min blogg blir chockade exakt... Nu. Men jag menar inte sådär, så chill. All I'm saying is, hade jag varit a lesbo, så hade jag varit the biggest fucking skank ever, för no joke... Tjejer är snygga. Like damn. Ibland undrar jag hur killar brukar särskilja tjejer efter looks, för när jag tittar på tjejer som inte har den där "naturliga skönheten" så finns det ändå annat som gör denna tjej tilldragande. It doesn't have to do with the looks, det kan ha något med auran att göra. Sen handlar det om vilken typ you'd want. Om jag var lesbo hade jag dragits till porriga white girls. Don't ask me why, but that's how it is. Jag blir nästan ledsen nu. Över att jag är straight and all that, för guys är so 1998. Killar är inget man behöver, bara något man vill ha. Och det man vill ha kan ibland överstiga det man behöver. Och man behöver som mest, alltid sig själv. Get what I'm saying?





Dom här bilderna är tagna från en blogg som heter www.wildas.com. (Bilderna är dock redigerade av mig på min blogg). Den här bloggen (Wildas) gick jag in på nyligen (min vän berättade om den) och bloggen är.... Intressant. Handlar om en tjej som precis har kommit ut ur garderoben, om hennes liv och tankar kring livet and all that shit. Som bloggar ska "vara". Typ. Ge den en chans, det är creds att hon vågar så mycket, it really is. No matter what the fuck people say.

Jag får ha en diskussion and shit med mig själv i morgon istället. It's fucking almost 06.00 a.m.

P.S
Hoppas du landade bäst. Miss you already yo. All of the lights.

L

Homes

Vad händer? Själv kom jag precis hem. Jag är galet trött men känner mig mest galet smutsig. Ni vet såna dagar där man, även om man duschade dagen innan, eller även samma dag på morgonen, så känner man sig fortfarande smutsig? That's my day. Nu ska jag in i duschen and then I'mma take off. Don't count on any updates senare ikväll. Men you never know, I talk a lot, men min verksamhet fungerar inte alltid.

Förresten så måste jag dela med mig av en Tyler cover shoot för NME. It's hilarious. Killen är så klockren att jag blir chockad ibland. Whoa.



"Wait, I'm not fucking done... Midgets... And that's it.
". BAM.

L

I know what they don't wanna tell you...

Den här låten passar mitt mode perfekt just nu. Men bara invärtes.

Lil Wayne - Drop the world.


And I can die now, rebirth motherfucker.
Hop up in my spaceship and leave earth, motherfucker I'm gone.


L

She's going west, that's what Kanye said

Haha, nu börjar jag.

Nu ska du flytta, och det är inte så att du ska flytta till Göteborg du vet. Du ska till ett helt annat land. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Vi gick tre år i skolan tillsammans, första året kände vi inte varann, andra året fick vi ett intryck av varandra, det tredje året gick det mycket bättre. Du var där för mig, jag vet inte riktigt om jag var där för dig, men jag vill tro det. Jag kommer ihåg när vi var uppe och skulle lämna in den där samhällsuppgiften och vi började prata om att tap Kanye med könssjukdomar. Jag kommer ihåg när vi var hemma hos dig på en chilldag hela gänget, jag kommer ihåg när vi brukade gå hem tillsammans efter skolan. Jag minns att vi alltid pratade om dina boys (storhaffarN) och jag minns den där gången när vi gick och klubbade helt random med Milkway också. Finns mycket att minnas och nu kommer jag ihåg att sist jag träffade dig var at J's. Trodde vi skulle ses innan du åkte, and it's my bad, jag borde ha kommit i onsdags, men det blev inte så. Vi skulle skypat i fredags men det blev inte heller av. Och it's my bad. Jag har bara varit så sämst på att ta tag i saker, jag har varit väldigt... Distant. Och det är inte bara mot dig det har varit så, det har varit så mot dom i min omgivning, och det är något jag måste fixa själv. And I'm sorry to say att det har gått ut över dig också, fastän du ska flytta till ett annat land. Jag hoppas verkligen att du lever livet där borta, the real hood life med all the thugs och din hund du ska skaffa som ska heta Swahili (JA!). Jag hoppas vi skypar när du är borta och att vi kör en stay in touch. Jag vill också hoppas att vi kommer ses igen i samma land om något år. Det kommer gå bra för dig, det kommer nog alltid gå bra för dig. Förut visste jag inte vart jag skulle placera dig, men nu vet jag att du är en vän to count with. Hoppas du kan säga detsamma om mig, even though I've been lame at it lately. Det enda jag ångrar och undrar över när det gäller dig, är varför vi inte umgicks mer under åren? Men guess that everything happens for a reason. That's what I'd like to believe. And if it's for the good or not, that's what time will tell. I'll miss ya ditt kap!

P.S.

Om jag träffar Kanye West före dig, I'll say hello. LOVA att du gör samma sak?
Kanye West - Monster


L önskar dig all lycka in the world. :)
Plus att du ska veta att jag känner mig like a total fag, jag brukar inte vara this sentimental, men det vet du redan.

Up all night, it's whatever mayn

Eftersom att jag inte kan sova denna fina fredagnatt (är inte alkoholiserad, it's been a while), så ligger jag i min sköna säng och surfar runt på internet. Checking out this, checking out that. Jag vill ha ett par riktigt fina air max. Men jag är inte the girly girl type, så inget pink, rather not. Vill ha helvita med någon specifik färg, kanske ljusblått.

Såna här exakt, fast sen ska nikemärket vara ljusblått, och där vid sulan också dårå. Fresh huh? Yes indeedio.



Sen vet jag inte vad för vinterjacka jag ska ha i år. Min förra, som är helsvart, eller en jacka som en kompis har, från D.Brand (gammal modell) som jag tycker är tung. Eller ska man bara nöja sig med att köpa en North Face? What the fucking fuck. Får lösa det där.

Får nog försöka sova, for real this time.

Peace the fuck out.

KING, fuck, you are

En sak borde man veta om mig. Rakt ut... Jag älskar Kanye West. Han är kung. He's a genius. Han vet vad han gör. Hans musik är bäst. Vill man veta min soft spot, så ska man veta att det är Kanye West. #1.

Always with a swag on. Always hated. Always loved.
Kanye West.



I'll let people sleep. I'll be sleeping.
Peace to the fuck out.


I run, scream all night and day

Instängd, fått panik? Har det känts någon gång att man får ett stop. Man vill ut från sitt eget skinn, break free, bara göra vad man borde. Ever had that feeling? I have. Ibland vill man göra något så stort att det överträffar en själv, the thought behind it means everything, men sen kommer du på att det finns så många faktorer som drar dig flera steg bakåt, flera steg som du vill klampa dig förbi men without any result. Och då försvinner man, blir liten och ynklig, pathetic nästan. Man börjar tycka synd om sig själv, hamnar i depression. Eller så kan man vilja bryta sig loss, vilja kasta sig ur det där mörka rummet and just... Fucking breathe. Sen kanske man inser att det inte går. Så hamnar man i depression. Det finns alltid flera vägar till ett mål, frågan är bara vilken väg som är bäst, eller för dom flesta - vilken väg som är lättast. Go easy or go home. Ingen vill go hard. Jag ville inte det. So I went easy, men it backfires in your fucking face sen, like shit. Du får ångest. Jag hatar ångest.

Idag har det varit ärenden lite överallt. Sen har man velat gå ut, party the fuck out. Sen har man velat sova. Jag är trött, men kommer fortfarande inte lägga mig i tid. Vad är i tid egentligen? Ett, fyra, åtta? Finns ett dygn. Finns två dygn. Tiden är oändlig. Tills du dör. Kinda scary thought. Goddamn vilket deprimerande inlägg. Jag är inte så deprimerande egentligen. Inte alls I would say. I'm the happy type.


R. Kelly feat. Jay-Z - Honey


Peace the fuck out.

Ny blogg, men ändå inte riktigt nytt. You know?

Listen up. Det här är min... Vi säger sjuttonde blogg. Och nu vet jag exakt hur denna blogg ska skrivas, vad som ska göras i den and all that. Inte för att jag inte visste vad som skulle stå i dom andra bloggarna, men där hade jag så många promises. Som att jag skulle skriva each and everyday, och när jag väl gjorde det, skulle jag skriva minst två inlägg per dag. NEJ. Jag är inte blondinbella. Jag är ingen bloggerska. Vem vill vara en bloggerska? Jag vill bara... Skriva. No labels. Hate labels! Men on topic. I denna blogg (ja, tyvärr måste jag go with the klyschiga) så kommer jag snacka a lot of bullshit, reflektera kring mitt bullshit och sen dra en slutsats till mitt bullshit. Sounds easy huh? Dessutom ska jag posta en låt per dag. Jag och musik, fyfan vad vi älskar varann. Jag är en hiphoper i hjärtat (musiksmaken) men jag lyssnar på allt to be fair. Älskar indie (nej, inte indisk musik) och some rock and all that. Jag var en rocker förut. Haha. Roligt. Nu kommer det bli sådär beroendeframkallande att skriva här eftersom att det är en ny blogg. Men nä.

Förresten.




Peace the fuck out.

RSS 2.0